Voor wie kansen wil benutten!

Wat kan ik als trainer/coach voor jou als ondernemer betekenen?

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van jouw concurrentiepositie niet langer meer alleen door jouw product(en) en/of diensten worden bepaald, maar steeds afhankelijker worden van de manier waarop jouw medewerkers effectiever en efficiënter met klanten en prospects communiceren.

Uitblinkers!

Uit onderzoek tussen uitblinkers en gemiddeld presterende medewerkers is gebleken dat expertise nagenoeg nooit het verschil uitmaakte, maar wel de manier waarop je je expertise vertaalt naar overtuigende argumenten voor de klant. 'Overtuigingen die vanuit je gevoel komen, dat is wat opvalt' Met andere woorden; de emotionele communicatieve vaardigheden van jouw medewerkers bepalen voor een groot deel het succes van jouw bedrijf.

Hoe onderscheiden we ons in deze informatiseringswereld?

Doordat bedrijven zich, door middel van de technologische ontwikkelingen, steeds beter kunnen informeren over de verschillende mogelijkheden, is de rol van jouw commerciële medewerker veranderd en veel belangrijker geworden. Jouw medewerkers bepalen voor een heel groot deel wat het onderscheidend vermogen is van jouw bedrijf in deze  sterk concurrerende markt. Om deze reden wordt het steeds belangrijker om jouw medewerkers sterker te maken in het leren herkennen van de koopmotieven van klanten.

Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar juist daadoor kan het professionele gedrag van jouw commerciële medewerkers succesvol doorslaggevend zijn. Ook hier geldt dat 80% van de zakelijke beslissingen worden beïnvloed door de 'Gunfactor'.

 

Bel mij button arrow
  • 20 jaar professionele ervaring
  • Pragmatische aanpak
  • Gespecialiseerd in MKB
  • Resultaatgericht
Vrijblijvend kennis maken buttonarrow