Ron Sijlmans

Ik heb na mijn studie bij het Instituut voor Sociale Wetenschappen meer dan tien jaar lang diverse sales- en management functies bekleed binnen de informatiseringswereld. Met de kennis- en praktijkervaring in het leiden van bedrijven, het begeleiden en aansturen van individuele medewerkers en teams heb ik mij in 1996, als zelfstandig trainer, aangesloten bij het gerenommeerde trainingsbureau Kenneth Smit Trainingen. Ik volgde inmiddels Neuro Associative Conditioning trainingen en heb een bachelor- en mastergraad behaald in Neuro Linguistisch Programmeren bij het instituut voor Eclectische Psychologie. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als Sr. trainer, business improver op het gebied van sales, management en directie heb ik mij, met mijn eigen organisatie Grow2success, volledig toegespitst en gespecialiseerd in het integreren van NLP communicatietechnologie binnen commerciële communicatievaardigheden trainingen. Doormiddel van deze ijzersterke combinatie worden medewerkers opgeleid om succesvolle én langdurige zakelijke relaties op te bouwen. 

Mijn drive

In vele branches werken harde verkooptechnieken niet meer. Oprechtheid en wederzijds vertrouwen is de basis voor succesvolle zakelijke relaties. De commerciële medewerker is uniek en bepaalt het onderscheidend vermogen van een organisatie. Ik bied snel toepasbare en effectieve communicatietechnieken in mijn trainingen voor het opbouwen van de 'Gunfactor' met als uitgangspunt het optimaliseren van commerciële gesprekken met als resultaat meer omzet en marge. 

Mijn overtuiging

Doordat bedrijven zich, door middel van de technologische ontwikkelingen, steeds beter kunnen informeren over de verschillende mogelijkheden, is de rol van de verkoper veranderd. Om deze reden wordt het steeds belangrijker om de menselijke gedragsmotieven te begrijpen. Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar juist daardoor kan het professionele gedrag van de verkoper succesvol doorslaggevend zijn. Immers 80% van de zakelijke beslissingen worden beïnvloed door de ‘Gunfactor'.

Bel mij button arrow
  • 20 jaar professionele ervaring
  • Pragmatische aanpak
  • Gespecialiseerd in MKB
  • Resultaatgericht
Vrijblijvend kennis maken buttonarrow