Waarom het voor jou interessant is om contact op te nemen met mij!

 


Welke uitdagingen zien jouw collega-ondernemers in 2017?

 

Uit NIPO onderzoek blijkt dat 85% van de geïnterviewde MKB ondernemers groeikansen zien in 2017. De vraag is: 'Hoe ga jij jouw commerciële medewerkers ondersteunen om deze groeikansen zo optimaal mogelijk te benutten?'


Welke personele uitdagingen liggen er bij jouw op de loer? Waar wil jij jouw medewerkers graag sterker in maken? Waar zie jij verbeter- en groeikansen? Ligt de focus bijvoorbeeld op meer en betere 'New-business' gesprekken voeren bij bestaande en nieuwe klanten? Of gaat het in jouw geval meer om betere marges te scoren op toekomstige orders? Moeten jouw medewerkers beter in staat zijn om onderscheidend vermogen te creëren? Of gaat het juist om het effectief opvolgen van uitgebrachte offertes of prijsopgaven?


Dit zijn slechts een aantal voorbeeldvragen die jij jezelf, als ondernemer, kan afvragen. Mis nu niet de kans om jouw medewerkers optimaal te ondersteunen in hun commerciële ontwikkeling en zo de toekomstige kansen te benutten. Uiteindelijk zorg jij samen, met jouw medewerkers, voor een gevulde orderportefeuille en een gezonde gerealiseerde marge, dus ondersteun jouw mensen optimaal in hun ontwikkeling. Want naast een prettige en kwalitatief duurzame samenwerking met je medewerkers, is hun ontwikkeling essentieel voor de continuïteit en het succes van je bedrijf.


'Grijp nu je kans om kansen te benutten in 2017!'

 

Bel mij gewoon op voor het maken van een kennismakingsafspraak, dat is de beste manier om te weten of ik de juiste partner voor je ben.

Bel mij button arrow
  • 20 jaar professionele ervaring
  • Pragmatische aanpak
  • Gespecialiseerd in MKB
  • Resultaatgericht
Vrijblijvend kennis maken buttonarrow